Selecteer een pagina

Management Informatie.

Daar draaien wij onze hand niet voor om!

Uw doelstellingen, onze focus.

Management informatie. Datawarehouse. PowerBI. Self-service BI. Data mining. Data lake. Kinetic doet het.

MANAGEMENT INFORMATIE.

Laten we niet om de zaak heen draaien. Als er behoefte is aan management informatie, dan moet dat compleet, betrouwbaar, accuraat en snel beschikbaar zijn. Dat is precies wat Kinetic doet. Als geen ander.

%

Kostenreductie

%

Robuuster

%

Commitment

WAAROM KINETIC SOLUTIONS?

UNIEK AUTOMATISERINGS CONCEPT.

Datawarehouses zijn duur en achterhaald? Toch?

Door slim te abstraheren slaagt Kinetic er in om logische bouwstenen snel tot een volwaardig eindproduct te fabriceren.

De hoeveelheid functionaliteit die met een beperkt budget kan worden gerealiseerd staat in geen verhouding tot traditionele ontwikkeling.

BUSINESS & TECHNISCHE KENNIS

Niets zo vervelend als geweldige concepten bedenken die vervolgens niet te realiseren blijken.

Al 15 jaar realiseren we inhoudelijk zonder daarbij het overzicht en architectuur uit het oog te verliezen. Het is onze kracht om in begrijpbare taal uit te kunnen leggen welke keuzes er voor liggen, en de besluiten te kunnen vertalen naar de techniek.

NETWERK VAN PROFESSIONALS

Aanvullend op de zeer brede IT kennis die Kinetic in huis heeft, kan er een beroep worden gedaan op specialisten uit het netwerk van Kinetic.

Geen vage kennissen via LinkedIn, maar echte professionals waarmee succesvolle projecten zijn afgerond in het verleden. Geen vage constructies met uuropslag of vergelijkbaar. Simpelweg de beste man voor de job om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

ROADMAP.

Door onze brede ervaring binnen business intelligence en IT in het algemeen zijn we als geen ander in staat om u te helpen met het helder krijgen van de doelstellingen op de langere termijn, en wat er vervolgens concreet nu gedaan moet worden om dat doel te kunnen bereiken.

Wij verzamelen de informatie benodigd om een weloverwogen beslissing te kunnen maken, en weten wat er in de markt te koop is om dat ook technisch te kunnen realiseren.

w

KENNISOVERDRACHT.

Innovatie staat hoog in het vaandel, en wie ver voorop loopt hoeft niet bang te zijn ingehaald te worden.

Graag delen we continue onze kennis met medewerkers in uw organisatie zodat ze na verloop van tijd zelf verder kunnen ontwikkelen en onderhouden.

Profiel & Projecten.